fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Sante Dietistenpraktijk Voeding&Beweging

  Gardenseweg 35 (In de buurt)
  3881 GK   Putten
  Telefoon: (06) 452 230 48

  Website:
  Email ons.


Diëtistenpraktijk Santé - Diëtistenpraktijk Santé

Santé is een zelfstandige diëtistenpraktijk voor Voeding & Beweging. Onder begeleiding van (sport)diëtiste Corine van Beek kunt u uw eerste stappen zetten op weg naar een gezond en fit leven. U wordt geholpen met het samenstellen van een voedingspatroon afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo biedt Santé u onder andere de mogelijkheid om af te vallen met reguliere voeding of door middel van het BIAmed concept. Daarnaast wordt u gestimuleerd om op verantwoorde wijze lichamelijk actiever te worden.

Voor algemene voedingsadviezen over gezond eten kunt u direct bij Santé terecht. Voor dieetadviezen heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. De klachten kunnen onder andere te maken hebben met:

over- of ondergewicht;
diabetes;
hoge bloeddruk;
verhoogd cholesterolgehalte;
maag-darmklachten.

Om als diëtiste werkzaam te zijn is een 4-jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek vereist. De titel diëtist is wettelijk beschermd. Daarnaast is de diëtist gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de wettelijke voorschriften omtrent persoonsregistratie.

Santé is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Vereniging Sportdiëtetiek Nederland, Topsport Steunpunt Noord Nederland en het Basisregister Paramedici.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids PuttenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: