fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Frie-Vit

  Van Harenstraat 124 (In de buurt)
  9076 BZ   St. annaparochie
  Telefoon: (06) 169 870 29

  Website:
  Email ons.


Frie-vit | De brug naar een optimaal leven!

Frie-Vit: Voor u! Voor uw binnen- én buitenkant.

Voor inspanning en ontspanning. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw klacht, persoonlijke ontwikkeling of gewoon een beter gevoel? Voor lichaam en geest, wij helpen u, samen met u.

Clichés De werkwijze van Frie-Vit wordt eigenlijk bepaald door een aantal clichés waar we veel waarde aan hechten!
• Ieder mens is uniek
• Een gezond lichaam, een gezonde geest
• Korte lijnen

Wij kijken en luisteren naar u en uw verhaal. Op basis daarvan maken wij een plan. Lichaam en geest worden in samenhang bekeken, waar nodig. We werken met korte lijnen. Frie-Vit heeft veel expertise en ervaring onder een dak. Regelmatig overleg en samenhang in behandelingen versterken het geheel. Onze zorg is daardoor overzichtelijke, snel en efficiënt. Kennismaking is de beste graadmeter!

De methoden die worden toegepast, vormen samen of onafhankelijk van elkaar een basis om u zowel geestelijk als lichamelijk in optimale conditie te brengen.

Ons concept heeft betrekking op herstel, preventie en ontspanning.

Bij Frie-Vit worden diverse trainingen, cursussen en workshops gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling door Tineke van der Woude. Massagecursussen door Tineke van der Woude en / of Nike Osinga en de cursussen op het gebied van homeopathie en de voorlichtingen over detox door Ageeth van der Veen, de cursussen over voeding door Klasina van der Veen en de opvoed/ oudercursussen door Lena Schipper.

In onze agenda en ziet u een overzicht van wat er op dit moment bij Frie-Vit wordt geboden. Hebt u zelf een groep mensen bijeen? Dan is het mogelijk om naar een ander, passend, tijdstip te verhuizen. Is de afstand naar Sint Annaparochie een probleem? In overleg komen wij naar u toe.

Ook bedrijfsmatig is Frie-Vit een prima adres en een volwaardige partner voor bijvoorbeeld trainingen, groepssessies, workshops en individuele gesprekken.

Wij staan open voor suggesties en vragen, neem gerust contact op!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids St. annaparochieRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: