fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Voedingsbureau Carin Pool

  Windeweg 21a (In de buurt)
  9753 GE   Haren
  Telefoon: (050) 534 72 51

  Website:
  Email ons.


Fysiotherapie Groningen | Fysiotherapie Groningen Medisch Centrum Zuid

Fysiotherapie Groningen: Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele-therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie en Oedeemtherapie met vestigingen in Groningen en Haren.

Heeft u behoefte aan deskundig en persoonlijk voedingsadvies? Maak dan een afspraak met de diëtist van Voedingsbureau Carin Pool! Wij adviseren over voeding, bijvoorbeeld bij gewichtsproblematiek, ondersteuning van sportprestaties of als u vragen heeft op het gebied van voeding (zie verwijs mogelijkheden op www.carinpool.nl). Ook helpen wij u bij het aanleren van nieuwe voedingsgewoontes.

Eerste afspraak
Uw eerste afspraak duurt meestal drie kwartier tot een uur. De diëtist stelt een aantal vragen om zo meer te weten te komen over onder meer uw eventuele klachten, uw bekendheid met het ziektebeeld en het dieet, uw motivatie en verwachtingen en uw eet- en bewegingspatroon. Vervolgens krijgt u uitleg over het ziektebeeld of uw klachten en de relatie met voeding. Daarna bespreken we met u hoe u op een verantwoorde manier uw klachten kan verminderen.

Vervolgafspraken
Tijdens de vervolgafspraken begeleiden wij u in het blijvend veranderen van uw eetgewoonten en bewegingspatroon. Wij gaan daarbij uit van wat voor u haalbaar is; uw situatie, eetgewoontes, smaak en mogelijkheden vormen het uitgangspunt. Samen met u bespreken we de moeilijke momenten, valkuilen, verleidingen en successen. De vervolgafspraken duren ongeveer 15 minuten.

Verwijsbrief
Komt u op het spreekuur dan heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wij houden uw huisarts op de hoogte: na de eerste en het laatste gesprek sturen een kort verslag van uw dieet en de begeleiding die u krijgt.

Afspraak afzeggen of verzetten
Wilt u uw afspraak verzetten, dan kunt u, tijdens kantooruren, bellen met (050) 5271613. Kunt u niet aanwezig zijn op de gemaakte afspraak, zegt u deze dan tenminste 24 uur van te voren af. Komt u zonder tegenbericht een afspraak niet na, dan zullen wij kosten in rekening brengen.

Kosten
Dieetadvisering is opgenomen in het basiszorgpakket tot een maximum van vier uur, dit komt overeen met 6-8 consulten per kalenderjaar. Sommige zorgverzekeraars hebben in hun aanvullende pakket extra dieetadvisering opgenomen; dit kunt zelf nakijken in uw polisvoorwaarden.Huisbezoek en telefonische consultenMocht u om medische redenen niet in staat zijn om naar het spreekuur te komen, dan kunt u ook een afspraak maken voor een huisbezoek. Ook telefonische consulten zijn mogelijk.

Cursussen en groepsvoorlichtingen
Wij verzorgen ook cursussen en eenmalige bijeenkomsten over voeding. Voorbeeld is het beweegprogramma voor diabetes mellitus; een uiterst succesvolle manier om binnen afzienbare tijd bloedglucosewaarden te verbeteren en daarbij tegelijkertijd uw conditie te verbeteren. Een specifiek trainingsprogramma bij Medisch Centrum Zuid van 12 weken. Tijdens de cursus wordt u begeleid door een fysiotherapeut. Gedurende de cursus zijn er groepsbijeenkomsten onder leiding van de diëtiste. Tevens is er individuele begeleiding mogelijk om samen naar uw voedingspatroon te kijken. U ontvangt een cursusboek met daarin alles over voeding.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, kijk dan op www.carinpool.nl of neem contact op met Voedingsbureau Carin Pool.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HarenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: