fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Voedingsadviesbureau Diet Plus

  Raadhuisplein 13 (In de buurt)
  9751 AN   Haren
  Telefoon: (050) 537 06 13

  Website:
  Email ons.


Diet Plus uw gewicht onder controle afvallen, afslanken

De lifestyle weekmenu's worden op basis van uw wensen voor u samengesteld door middel van ons team van gekwalificeerde diëtisten. Hierdoor bereikt u op een snelle maar toch medisch verantwoorde wijze uw streefgewicht. U hoeft dan dus ook niet meer na te denken over wat zal ik vandaag eten. Tevens houdt het voedingsadvies rekening met eventuele voorkeuren en beperkingen zoals hoge bloeddruk, diabetes en verhoogd cholesterol.

Diet Plus is een zelfstandig gevestigde praktijk gestart in1990 op Curacao door Olivia Wong Loi SIng. In 1997 zijn wij verhuisd naar Luxemburg. Daar heb ik Diet Plus met veel succes en plezier opnieuw opgezet. Sinds 2000 is Diet Plus gevestigd in Nederland; Diet Plus heeft Hilversum als hoofdkantoor en telt nu zeven vestigingen. Diet Plus staat voor: 'uw gewicht onder controle'.

Diet Plus werkt alleen met gekwalificeerde diëtisten die de vierjarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek hebben afgerond. Kenmerken van onze zorg: professioneel medisch handelen op basis van hedendaagse standaarden, zorgverlening op basis van de meest recente inzichten en wetenschappelijk onderbouwd alsmede een veilige omgeving voor de patiënt zijn.

Kwaliteit leveren op het gebied van voeding en diëten, waarbij voor de cliënt de kwaliteit van het leven voorop blijft staan.
Diet Plus begint dan ook met een meting van de lichaamssamenstelling om na te gaan in welke conditie uw lichaam zich bevindt. Op basis van de resultaten van deze lichaamssamenstelling stellen wij een voedingsadvies op maat voor u op.

Graag begroeten wij u op één van onze vestigingen!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HarenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: