fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Advies Voeding & Dieet

  Dennenlaan 56 (In de buurt)
  7822 EL   Emmen
  Telefoon: (06) 337 221 65

  Website:
  Email ons.


De diëtist: wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Janet Noome – van der Herberg. Na mijn HBO-studie Voeding & Diëtetiek in Groningen heb ik gewerkt in ziekenhuis, verpleeghuis en onderwijs (lesgegeven aan opleidingen Verpleegkunde, Ziekenverzorgende en Instellingskok). Sinds 2005 werk ik met veel plezier als zelfstandig diëtist in mijn diëtistenpraktijk Advies Voeding & Dieet onder het dak van Huisartsenpraktijk Dennenlaan.

Goede voeding is dé basis is om je fit te voelen. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Maar wat is tegenwoordig een goede voeding? Zeker wanneer er een medisch probleem is, zijn er vaak vele vragen op het gebied van voeding. In dat geval bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik help en begeleid mensen met een ziekte waarbij voeding een rol speelt. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld diabetes, hart-en vaatziekten, COPD, slikstoornissen, overgewicht maar ook ondergewicht.
Ook help ik medische problemen voorkomen bij allerlei voedings- en leefstijlproblemen in de breedste zin van het woord. Het accent ligt altijd op een persoonlijke benadering met individuele adviezen. Ik besteed veel tijd aan de sociale aspecten van eten en drinken, en aan het zoeken naar oplossingen. Het gaat uiteindelijk om wat wél kan, en niet om wat niét mag. Deze vertaalslag van de theoretische voedings- en dieetleer naar de dagelijkse praktijk is het specifieke werkterrein van een diëtist. Hierbij probeer ik mensen wegwijs te maken in de wirwar van aanbod aan voedingsmiddelen, zodat goede keuzes bewust gemaakt kunnen worden. Mijn doel is uiteindelijk een basis te leggen waarbij u zich goed voelt.

Ik ben lid van een samenwerkingsverband met andere zelfstandig gevestigde diëtisten in Noord-Nederland (www.noordelijkedietisten.nl). We hebben zeer regelmatig overleg en doen aan interne toetsing. Zo houden we elkaar scherp en de kwaliteit hoog.

Uiteraard ben ik lid van onze beroepsorganisatie de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Daarnaast ben ik bestuurslid van de Drentse Diëtisten Vereniging (D.D.V.); dit is een vereniging van diëtisten met een eigen praktijk in Drenthe.

Omdat diëtist een wettelijk erkend paramedisch beroep is voldoe ik aan de deskundigheid zoals beschreven in de Wet BIG ex. art. 34. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids EmmenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: