fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

ZorgAccent Thuiszorg Noord West Twente

  Koningsweg 34
  7672 GD   Vriezenveen
  Telefoon: (0900) 06 78

  Website:
  Email ons.


ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente | Voor alle vormen van wonen, welzijn en zorg in Twente en Salland

Voedings- en dieetadvies

Voeding en gezondheid hebben veel, zo niet alles met elkaar te maken. Daarom kunt u voor al uw vragen op het gebied van voeding en gezondheid bij ons terecht. Heeft u moeite met het volgen van een dieet? Of heeft u specifieke vragen over voeding? Neem dan gerust contact op met onze diëtisten, tel 0900 0678 (lokaal tarief).

Blijven genieten van eten
Met een persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat u blijft genieten van eten! Samen met u stellen wij een plan van aanpak op. U bepaalt zelf welke begeleiding u nodig heeft.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Uiteraard kunt u bij ons terecht als u wilt afvallen of een dieet gaat volgen. Maar ook voor vragen over: sportvoeding, diabetes mellitus, slecht etende kinderen, te hoog cholesterol gehalte, trage stoelgang, allergieën, zwangerschap, hoge bloeddruk, vegetarische voeding etc. kunt u bij ons terecht.

Spreekuur
Er is een diëtisten-spreekuur in een locatie van ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente bij u in de buurt. Ook kunt u bij u thuis voedingsvoorlichting en dieetadviezen krijgen. Informeer hiernaar bij de diëtist. Verder organiseren de diëtisten regelmatig cursussen en informatiebijeenkomsten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids VriezenveenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: