fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Praktijk voor Kinderdiëtetiek

  Draaiomsweg 46a (In de buurt)
  7431 CX   Diepenveen
  Telefoon: (06) 211 041 74

  Website:
  Email ons.


Kinderdietist | Kinderdietist

“Gezonde voeding is meer dan eten alleen” Eten is lekker, eten is leuk en je hebt plezier als je dit met anderen deelt!

PRAKTIJK VOOR KINDERDIETETIEK NIENKE DROST
Zoals deze naam aangeeft: Dit is een diëtistenpraktijk speciaal voor kinderen (0-18 jaar). Kinderen vragen om een eigen benadering en afgestemde adviezen. Door hun lichamelijke en geestelijke ontwikkeling is het geven van dieetadvies of voedingsadvies aan kinderen maatwerk. Het is dit maatwerk en de omgang met kinderen en hun ouders dat mij heeft gemotiveerd om mij te specialiseren als kinder-dietist.

GEZONDE VOEDING staat aan de basis van een goede gezondheid en goede groei van een kind. Dit is niet altijd even eenvoudig te bereiken. Er kunnen lichamelijke klachten zijn waardoor een kind voedingsmiddelen niet verdraagt of waardoor het kind moeite heeft om voldoende te eten.
Soms eet een kind teveel, te eenzijdig of juist te weinig.
Ook de ruime keuze in voedingsmiddelen, al dan niet met een gezondheidsclaim, maakt het niet eenvoudig om als ouder de juiste voeding samen te stellen voor je kind.

GEZONDE VOEDING IS MEER DAN ETEN ALLEEN: In mijn praktijk besteed ik veel aandacht aan Eten met plezier. Er is veel aandacht voor het omgaan met eten, leren proeven en leren keuzes te maken. Zodat voor elk kind, met of zonder dieet, eten een plezierige bezigheid is.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids DiepenveenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: