fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Dietist Dietisten

Diëtistenpraktijk Meppel

  Industrieweg 11 a (In de buurt)
  7944 HT   Meppel
  Telefoon: (0522) 242 843

  Website:
  Email ons.


dpmeppel - Diëtistenpraktijk Meppel:

Professioneel voedingsadvies & mentale coaching

Eten doen we allemaal. En eten heeft invloed heeft op ons welzijn. Ik ben Petra Langedijk, eigenaar van Diëtistenpraktijk Meppel en ik geloof dat goede voeding de basis is om je optimaal te voelen. Ik ben gespecialiseerd in psychische eet- en/of gewichtsproblemen en tevens sportdiëtist. Ik ben een HBO-geschoolde diëtist en werk op professionele basis. Ik werk daarvoor samen met diverse huisartsen en met andere zorgprofessionals in Gezondheidscentrum de Commissaris en Paramedisch Centrum Meppel. U kunt voor diverse voedingsproblemen bij mij terecht.

We weten allemaal wel wat wel en niet gezond is. Maar hoe verander je je eetgewoontes? Hoe zorg je dat je voldoende voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt? Wat is een optimale voeding? Wat is goede voeding voor je darmen, je bloedvaten en je suikerspiegel? Hoe kun je afvallen en zorgen dat dit blijvend is? Wat doe je als dat moeilijke moment komt? En hoe kun je beter omgaan met emotie-eten?

Veranderen van eetgedrag is ontzettend moeilijk en lukt velen vaak niet alleen. Overgewicht is vaak een complex probleem. Commerciële afslankdiëten houden mensen maar tijdelijk vol en zijn op lange termijn niet gezond. Ik ben er om u te helpen en geef u de ondersteuning die u nodig heeft zodat het u wel lukt om uw eetgedrag te veranderen. Gewoon omdat u het zelf wilt of omdat het om medische redenen noodzakelijk is. Ik geef persoonlijk en haalbaar voedingsadvies, geef u inzicht in uw eetgedrag en begeleid u juist wanneer het moeilijk is. Maak gerust eens een afspraak om het te ervaren!



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids MeppelRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: