fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: SCHOENEN

Happy Shoes for Kids

  Stevinhof 6 (In de buurt)
  3891 HD   Zeewolde
  Telefoon: 036 522 1974

  Email ons.


Happy Shoes for Kids is een voornamelijk in kinderschoenen gespecialiseerde winkel, die inmiddels alweer zes jaar bestaan. Begonnen in een heel klein winkeltje in het hart van Zeewolde. Met de toename van zowel de verkoop als het aanbod groeide echter al spoedig de behoefte aan meer ruimte. Sinds kort is een grotere winkel gerealiseerd. Nog steeds in het centrum van Zeewolde, echter niet meer aan de winkelstraat. Happy Shoes for Kids is nu te vinden aan het parkeerterrein Stevinhof, dat direct achter de Raadhuisstraat ligt, een van de drukste winkelstraten in Zeewolde. Parkeren kan gratis voor de deur.

Happy Shoes heeft inmiddels een groot aanbod van kinderschoenen, en is daarmee een van de grootste speciaalzaken in de wijde omgeving. En niet alleen voor de normale baby, kleuter en kindervoet, maar er is ook een ruime keuze in schoenen voor extra smalle of extra brede voeten. De voeten worden deskundig opgemeten door de eigenaresse mevrouw Joanna Tilleman of haar dochter Marcha. Mw. Tilleman. Zij beschikt al over diploma’s voor voetkundig adviseur en podotechnicus en volgt nog een opleiding tot podoloog. Voor de gratis metingen beschikken zij over diverse meetapparatuur, waaronder een podoscoop. Dat is een soort podium met een verlichte glasplaat, waarmee de onderkant van de belaste voet kan worden bekeken. Tevens zijn er een schuurmachine en een lijmtafel voor het maken van aanpassingen aan de zool en van steunzolen.

De inkoop van de schoenen loopt voor een gedeelte via de normale kanalen, maar een belangrijk deel wordt ook rechtstreeks ingekocht bij fabrieken in Portugal, waaronder een deel eigen merk. Mede daardoor kan Happy Shoes for Kids kwaliteitschoenen leveren voor een sterk concurrerende prijs. Voor de afwijkende breedtematen die rechtstreeks uit Portugal komen, geldt bijvoorbeeld geen prijsverhoging ten opzichte van de normale modellen.

Sinds kort is het assortiment uitgebreid met damesschoenen. Hierbij ligt het accent op een maximum aan comfort. Er zijn lichtgewicht schoenen bij en schoenen met een masserende, verende of stabiliserende zool. Bovendien staat een aantal damesschoenen met afwijkende breedtematen ter beschikking. Niet alle breedtematen zijn op voorraad omdat er teveel van zijn, maar het ontbrekende kan snel besteld worden.

Happy Shoes for Kids fungeert ook als depot voor schoenreparaties. Afgegeven schoenen worden binnen een week gerepareerd door een ervaren meester-schoenmaker.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZeewoldeRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: