fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Theosofisch Centrum Post Nubila Lux

  Landréstraat 275 (In de buurt)
  2551AJ   's-Gravenhage
  Telefoon: 06-50747203

  Website:


DE DRIE DOELSTELLINGEN

De eerste doelstelling is het bevorderen van een kern van Universele Broederschap - een feit in de Natuur - zonder onderscheid van ras, geloof, geslacht, afkomst, persoon­lijke omstandigheden of politieke overtuiging.

De tweede doelstelling is door middel van studie, gesprekken, artikelen, cursussen en lezin­gen zich te richten op de uitgangspunten van de Theosofie, waar­bij Eenheid van alles wat bestaat centraal staat. Vanuit die visie wordt getracht Eenheid als een levende werke­lijkheid in de praktijk van het dagelijks leven te ervaren en der­halve daar conse­quenties aan te verbinden.

De derde doelstelling is a: het bevorderen van het inzicht dat Religie, Filosofie en Wetenschap de drie aangezichten zijn van een geheel, om vanuit die synthese het Le­ven in al zijn aspecten, zowel geeste­lijk als stoffelijk, macro- en microkosmisch, te ver­klaren en b: dat alles uit één Universele Goddelijke BRON is voortgekomen en daar­naar zal terugkeren door de werking van de onveranderlijke Wetten van de Natuur, waaraan alles wat leeft en bestaat, waar ook in de uitgestrektheid van het Universum, onderhevig is.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids 's-GravenhageRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: