fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Baptistengemeente Midden-Betuwe Secr

  Hammarskjöldpark 20 (In de buurt)
  6671 BN   Zetten
  Telefoon: 0488 707033

  Website:
  Email ons.


Baptistengemeente Midden-Betuwe
De Baptistengemeente Midden-Betuwe is begonnen als wijkgemeente van de Baptistengemeente Veenendaal. Sinds 1 oktober 2007 zijn we een zelfstandige gemeente. Onze activiteiten begonnen in september 1999.
De gemeente komt zondags samen in Zetten en bestaat uit leden en vrienden die erkennen dat de bijbel het Woord van God is. De gemeente heeft als leidraad te leven in gehoorzaamheid aan de Heilige Schrift. Wij belijden Jezus Christus, de Zoon van God, het hoofd der Gemeente en de Heer der wereld, te hebben aanvaard als onze Zaligmaker en Heer. De leden zijn op deze belijdenis gedoopt. De gemeente bestaat voor een groot gedeelte uit jonge gezinnen met kinderen. Tijdens de dienst is er voor de allerkleinsten een crèche en voor de grotere kinderen van 4 tot 12 jaar een kinderdienst in verschillende leeftijdsgroepen. Ook komen de tieners uit de gemeente, met belangstellende tieners van buiten de gemeente, eens per veertien dagen bij elkaar in de jeugdgroepen voor opbouw en gezelligheid. Iedere eerste zondag van de maand wordt tijdens de dienst het avondmaal gevierd.

Leden, vrienden, gasten en belangstellenden kunnen zich aansluiten bij een van de kringen, die om de andere week bij elkaar komen voor onderwijs, toerusting en het omzien naar elkaar. Door de Unie van Baptistengemeenten in Nederland worden regelmatig zendelingen uitgezonden bij wie wij ons betrokken weten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ZettenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: