fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


ECR Boldershof

  Boldershof 2 (In de buurt)
  3811 GL   Amersfoort
  Telefoon: 033-4724814

  Website:


ECR Boldershof
ECR Boldershof ligt in de historische binnenstad van Amersfoort. De accommodatie heeft 26 appartementen, waarvan een aantal voor twee personen. ECR Boldershof heeft 7 zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf.
Voorzieningen
De appartementen in deze woonzorgvoorziening zijn deels gestoffeerd. Standaard hebben de appartementen de volgende voorzieningen: een aangepaste douche/toiletruimte, een kitchenette met elektrische kookplaat, een koelkast met vriesvak, vitrage, rails voor overgordijnen, elektrisch bedienbare zonneschermen en een brandmelder. Elk appartement heeft een aansluiting voor telefoon en het kabelnet.
Diner
’s Avonds kunt u gebruik maken van het diner in grandcafé/restaurant ‘De Hof’ van ECR Boldershof. De professionele koks bereiden de maaltijden dagelijks vers. Het restaurant kent een kleine kaart en een wijnkaart.
Terras
Het terras van ECR Boldershof nodigt uit om heerlijk buiten te zitten bij mooi weer. U kunt hier in alle rust genieten met een hapje en een drankje.
Amersfoort
ECR Boldershof ligt in de binnenstad van Amersfoort tussen eeuwenoude panden, op loopafstand van de sfeervolle stadsgrachten. Amersfoort heeft een gezellig stadshart met levendige pleinen, terrasjes en restaurantjes. Er zijn ook verschillende leuke activiteiten en de evenementen in de omgeving te doen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AmersfoortRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: