fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: BLOEMEN EN PLANTEN

Meer 'n Bos Bloemen

  Laan van Meerdervoort 1631 (In de buurt)
  2555 BS   's-Gravenhage
  Telefoon: +31-70 448 0000

  Website:
  Email ons.


Wij zijn een bloemenwinkel in het zuiden van Den Haag, gelegen aan de langste laan van Europa, pal naast het Landgoed Meer en Bos.
Onze winkel is gevestigd in een onder architectuur gebouwd pand, en mede door de unieke ligging en uitstraling van ons pand zijn wij een begrip in Den Haag. Ons streven is om iedere klant tevreden de deur uit te laten gaan en door ons ruime assortiment, vakkundige en vriendelijke medewerksters en onze openingstijden lukt dat bijna altijd!
Zeven dagen in de week zijn wij geopend en staan wij voor u klaar voor alle facetten die ons vak te bieden heeft. Losse bloemen, boeketten in alle maten en soorten, planten, bloemwerk, bruidsboeketten, potterie, glaswerk, we hebben het allemaal. De vakkennis van onze medewerksters zorgt ervoor dat wij voor u voor iedere gelegenheid een passend arrangement kunnen maken.
Tevens zijn wij uitvaartbloemist en in die hoedanigheid is niets ons vreemd om te maken. Dus voor rouwboeketten, bloemstukken voor op of bij de kist, aankleding van de rouwkamer of andere wensen kunt u bij ons terecht. Wij zijn bekend met alle rouwcentra, begraafplaatsen en crematoria in de regio en kunnen de bloemen daar bezorgen.




» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids 's-GravenhageRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: