fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Projectbureau Oosterwaal

  Agnes Bartoutslaan 33 (In de buurt)
  3342 GE   Hendrik-Ido-Ambacht
  Telefoon: 078 684 9441

  Website:
  Email ons.


Projectbureau Oosterwaal heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van complexe ondergrondse infrastructurele projecten. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in alle aspecten rondom ondegrondse kabels en leidingen. Het unieke van ons bureau is de combinatie van expertise op het gebied van technische, juridische en financiƫle zaken. Wij werken veelal voor grote overheidsinstellingen belast met zaken zoals wegenaanleg / wegverbredingen, verbetering c.q. aanleg van vaarwegen, spooraanleg en aanpassingen alsmede dijkverzwaringen. Onze klanten kunnen wij bijstaan met advisering, projectbegeleiding en training.

Technisch
Wij beschikken over alle benodigde technische kennis betreffende aanleg en verlegging van ondergrondse kabels en leidingen.


Financieel
Wij stellen kostenramingen op voor uw projecten, controleren kostenramingen van leidingbeheerders en verifieren declaraties ten aanzien van eerder gemaakte prijsopgaves.

Juridisch
Wij begeleiden en/of doen het opstellen van projectovereenkomsten, regelen de nodige vergunningen en zijn onafhankelijk partij in conflicten tussen verschillende belanghebbenden in projecten.




» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Hendrik-Ido-AmbachtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: