fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Pro-ICTive BV

  Ugchelseweg 141 (In de buurt)
  7339 CG   Ugchelen
  Telefoon: 055 533 0048

  Website:
  Email ons.


Pro-ictive levert ervaren en gecertificeerde projectmanagers voor ECM en ICT projecten

Projecten zijn per definitie eenmalige ondernemingen en worden op unieke wijze uitgevoerd. Door de onbekendheid vooraf voelen veel opdrachtgevers zich als Alice in Wonderland:

If you don't know where you are going, any road will take you there

Maar niet elke weg leidt rechtstreeks naar het gewenste resultaat en omwegen kosten dikwijls extra tijd en geld en gaan ten koste van de gewenste kwaliteit. Om de juiste weg te kunnen kiezen is het belangrijk dat de projectmanager van te voren samen met de opdrachtgever bepaalt wat het doel is, hoe dat doel het beste bereikt kan worden en binnen welke kaders. Dan zal duidelijk worden welk pad bewandeld zal moeten worden om het juiste resultaat te bereiken.

Bij Pro-ictive wordt de methode Prince2-met-gezond-verstand als stuurmechanisme voor projecten gehanteerd. Dit houdt in dat de projectmanager beoordeelt welke Prince2 onderdelen voor het project gebruikt gaan worden waardoor een overdaad aan overhead wordt voorkomen. Het is de ervaring en de bewuste keuzes voor de in te zetten gereedschappen die deze gezond verstand aanpak succesvol maken.

Pro-ictive projectmanagers zijn gecertificeerde Prince2 Practitioners en kunnen putten uit ervaring met projecten op het gebied van:


Enterprise Content Management (ECM)
Document management
Workflow management
Kennismanagement
Digitale werving & selectie (e-Recruitment)
Digitale factuurverwerking (e-Invoice)
Digitalisering van bestaande papiergeorienteerde omgevingen
Hiervoor zet Pro-ictive gecertificeerde ECM masters in, deze mensen hebben naast Prince2 ook de nodige vakinhoudelijke kennis en vaardigheden voor het sturen van dit soort activiteiten of projecten.


ICT infrastructuur en Information Transport Systems (ITS)
Dataroom audits, ontwerp of aanpassingen
Wireless networks
Domotica
Voice over IP
Spraak- en beeldherkenning
Automatisering buitendiensten
ICT verhuizingen
Hiervoor zet Pro-ictive gecertificeerde BICSI-RCDD’s in, deze mensen hebben naast Prince2 ook de nodige vakinhoudelijke kennis en vaardigheden voor het sturen van dit soort activiteiten of projecten.

Stel u vandaag nog in verbinding met Pro-ictive om zelf te zien hoe wij kunnen bijdragen aan het realiseren van uw project ambities.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids UgchelenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: