fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: AUTOMOBIELEN

Louwman Den Haag B.V.

  Donau 36 (In de buurt)
  2491 BA   Den Haag
  Telefoon: 070-3491800

  Website:


Welkom bij Louwman Den Haag
Ons bedrijf is een begrip in de regio als het gaat om Toyota, maar zeker ook als het gaat om occasions en ons riante aanbod daarin. Dat willen wij blijven waarmaken, samen met ons streven naar een tevreden klant. Voor zowel de particuliere autobezitter als de ondernemer geldt dat wij aandacht en kwaliteit bieden. Voortdurend ook toetsen wij onze kwaliteit om te weten hoe wij onze services op een goed niveau kunnen blijven houden. Met resultaat!

Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons bedrijf en onze services te ervaren. Welkom!

Showroom
Op maar liefst 1000m2 showroomoppervlak vindt u alle nieuwste Toyota-modellen. We kunnen ons namelijk voorstellen dat een plaatje op internet niet voldoende is. Bij ons kunt u kijken, voelen en uitproberen door te gaan proefrijden. En u krijgt zoveel advies als u wilt over de extra mogelijkheden die onze zeer complete modellen al standaard in zich hebben. Wilt u zeker zijn van proefrijden op een bepaald moment? Een afspraak maken kan ook, dan staat de auto voor u klaar!

Occasions
De reputatie van ons occasionaanbod is wijd verbreid. We hebben niet alleen heel veel auto’s in onze overdekte showroom, maar ook een aantrekkelijke verscheidenheid in modellen. Wilt u een Toyota in topconditie? Voor een aantrekkelijke prijs? Met uitgebreide garantie? Met gratis pech-onderweg-service? Nationale Autopas? APK-gekeurd? Kijk direct in ons occasionaanbod en breng een bezoek aan ons bedrijf voor een proefrit.

Ondernemer en mobiliteit
Als ondernemer heeft u specifieke vragen en behoeften als het gaat om mobiliteit. Onze accountmanager fleetsales, Paul de Winter, heeft een antwoord op al uw vragen en meer dan dat. Hij is er om samen met u de kosten van uw wagenpark te beheren. U kunt daarbij transparantie en voorspelbare autokosten verwachten. De kosten kunnen zelfs lager uitvallen door de voordelen van hybride auto’s van Toyota.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Den HaagRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: