fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Sportverenigingen

Yawara Sport & Security

  Dorpshuisweg 9/B (In de buurt)
  3849 BL   Hierden
  Telefoon: 034 145 2631

  Website:
  Email ons.


Sportcentrum Yawara Hierden is een 'no nonsense' fitnesscentrum met een lange termijn visie. Wij streven ernaar om ons centrum zo laagdrempelig mogelijk te houden. Dit doen we door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, een gezellige ongedwongen sfeer en een familiaire uitstraling. Door dit concept trekken we echt een diversiteit aan sporters aan. Van jong tot oud, van overgewicht tot ondergewicht, van recreatief tot competitief en van liefhebber tot professional.

Sportcentrum Yawara Hierden voor jong en oud. De kwaliteit is terug te vinden in een mix van persoonlijke aandacht, het standaard leveren van maatwerk, professionele apparaten en goed geschoolde instructeurs en medewerkers die regelmatig op hun vakgebied worden bijgeschoold. Elk jaar word er fors geïnvesteerd om het nog leuker en beter te maken zonder de bedoelde uitstraling aan te tasten, maar die juist te versterken. Zo willen we graag een bijdrage leveren aan het fysieke en geestelijk welzijn van onze leden door verschillende vormen van beweging te bieden. Daarnaast worden leden constant begeleid met een regelmatig aangepast persoonlijk trainingsschema.

De maatschappelijke ontwikkeling van de laatste jaren geeft aan dat mensen tegenwoordig langdurig en hard werken, veel verantwoordelijkheid dragen en daardoor meer stress te verwerken krijgen. Regelmatige beweging draagt bij aan een betere balans tussen werk en het sociale leven, gezonde voeding en vrije tijd. Deze balans noemen we 'Wellness'. De voordelen van 'Wellness' voor u: Meer energie, meer efficiëntie op het werk, een langer leven en een positieve mentale houding, resulterend in een beter sociaal leven. Sportcentrum Yawara Hierden introduceert regelmatig nieuwe bewegingsvormen en lessen om haar klanten een afwisselend programma te kunnen bieden. In ons centrum kunt u gebruik maken van alle faciliteiten om aan uw 'Wellness' te werken in een prettige omgeving die gemakkelijk bereikbaar is.

Kom naar Sportcentrum Yawara Hierden het adres voor onbezorgd sportplezier en gezelligheid.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids HierdenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: