fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Sportverenigingen

Duikteam Poseidon Zeist

  Graaf Lodewijklaan 7 (In de buurt)
  3708 BM   Zeist
  Telefoon: 030 6575890

  Website:
  Email ons.


Sportduikvereniging ‘Duikteam Poseidon’ is opgericht in 1972. De vestigingsplaats is Zeist, waar ook ons clubhuis staat. Vanaf de oprichting is Poseidon aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond.

Poseidon is een vereniging. Dit betekent dat we ons bezig houden met alle aspecten van de duiksport en niet alleen het opleiden van duikers. Dit is met name merkbaar in ons eigen clubhuis, waar we na de wekelijkse trainingsavond en in aansluiting op de diverse (duik)evenementen, gezellig genieten van een hapje en een drankje, met de daarbij behorende (sterke) verhalen.

Poseidon heeft ongeveer 85 leden. Binnen de vereniging zijn verschillende commissies actief, waarvan de evenementen commissie één van de belangrijkste is. Deze commissie organiseert allerlei evenementen waarbij het duiken centraal staat. Dat dit niet altijd ‘natte’ evenementen zijn hoeft geen betoog. Je kunt hierbij denken aan clubduiken in zoet en zout water, duiktripjes naar het buitenland, maar ook diapresentaties, excursies en ga zo maar door.

De vereniging houdt zich uiteraard ook bezig met het opleiden en trainen van mensen die zich actief met de duiksport (willen gaan) bezig houden. Dat betekent dat er naast de primaire duikopleidingen ook veel aandacht geschonken wordt aan het bijhouden van opgedane praktische kennis. Tevens is er voor leden een wekelijkse conditietraining. In de vereniging zijn NOB-instructeurs aanwezig die een opleiding geven voor het CMAS brevet sportduiker, 1-sters-, 2-sters-, 3-sters of 4-sters brevet. Hoe de indeling van deze brevetten is, en hoe deze brevetten in verhouding staan tot de brevetten van andere internationale duikorganisaties kun je lezen op de homepage van de NOB.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids ZeistRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: