fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: AUTOMATEN AMUSEMENT

JVH exploitatie B.V.

  Maidston 56 (In de buurt)
  5026 SK   Tilburg
  Telefoon: 013-5953200
  Fax: 013-5953201

  Website:


Exploitatie van speelautomaten, kansspelautomaten, in de horeca en recreatiesector.

Als spelontwikkelaar, content provider en exploitant bieden wij klant- en spelersgericht kansspelen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit staan hierbij hoog in het vaandel, zowel voor onze producten en diensten als in samenwerking met onze klanten.

Met oog voor ontwikkelingen en meer dan een halve eeuw ervaring richten wij ons op het amusement van morgen. Nieuwe technologieën, trends in de horeca en maatschappelijke veranderingen zijn continu ons uitgangspunt voor onze productrange. Zo introduceerden wij als eerste een video terminal en video multi-gamer in de Nederlandse horeca.
JVHgames.com is een speler van betekenis op diverse gebieden in de amusementssector. Als spelontwikkelaar, content provider en exploitant houden wij ons bezig met de ontwikkeling, verkoop en exploitatie van klant- en spelersgerichte kansspelautomaten.

Expertise, innovatie en kwaliteit liggen aan de basis van onze producten. Trends, behoeftes en ontwikkelingen in de markt worden nauwgezet gevolgd en omgezet in creatieve spelconcepten. Dit resulteert in een breed spelaanbod in één bundel, wat u de mogelijkheid biedt een breed publiek te bereiken.

JVHgames.com
Weet wat er speelt



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids TilburgRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: