fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TANDARTSEN

Tandartsen Kwee

  Vinckenhofstraat 63 (In de buurt)
  5913 EC   Venlo
  Telefoon: 077 354 1374

  Website:


De praktijk
Onze praktijk is in januari 2008 geopend en bevindt zich in Venlo-Oost aan de Vinckenhofstraat 63 (tegenover de C1000). Het pand is geheel gelijkvloers en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Ook nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij ons.

Ons team
Wij werken in een team, bestaande uit 5 tandartsen, 5 mondhygiënisten en 9 tandartsassistenten.
Alle tandartsen en mondhygiënisten zijn gediplomeerd en BIG-geregistreerd.

Doelen
Onze doelen: Kwaliteit staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Daarnaast streven wij ernaar te werken volgens de laatste richtlijnen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.


Historie
1966-1977
Na in 1966 vanuit Indonesië naar Nederland te zijn gekomen, was tandarts L.Y. Kwee werkzaam als schooltandarts in Venlo en omstreken. Enkele jaren later startte hij een eigen praktijk aan huis, op de Emmastraat in Venlo.

1977-2006
H.G. Kwee studeerde af als tandarts in Nijmegen in 1977. In 1977 besloot hij, samen met zijn vrouw H.I.N. Kwee-Tan (afgestudeerd als tandarts in Nijmegen 1976) de praktijk van zijn vader niet voort te zetten, maar hun eigen praktijk te starten in het centrum van Venlo.

2006-2008
Na in 2006 te zijn afgestudeerd als tandarts voegde Michelle zich bij het team. Na de eerste jaren tevens in een andere praktijk te hebben waargenomen, besloot zij in 2008 haar werkzaamheden fulltime te gaan voortzetten in deze praktijk. Vanaf toen begon de locatie aan de Goltziusstraat ons te klein te worden en zijn wij op zoek gegaan naar een andere locatie. Het leegstaande pand aan de Vinckenhofstraat waar voorheen het consultatie bureau (Groene Kruis) gevestigd was, leek de ideale locatie voor een nieuwe praktijk. Deze locatie bood ons meer ruimte, ruime parkeergelegenheid en de mogelijkheid een geheel nieuwe praktijk neer te zetten en in te richten volgens de laatste richtlijnen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie. Na 30 jaar namen wij afscheid van de praktijk aan de Goltziusstraat. Na een verbouwing van ruim een jaar, openden wij op 1 januari de praktijk aan de Vinckenhofstraat.

2008-nu
In 2011 voegden zich nog 2 tandartsen bij ons team.
Tandarts Cherida Dhore studeerde af als tandarts in Nijmegen in 2007. Daarna ging zij waarnemen in een praktijk in Rotterdam. In mei 2011 is zij begonnen in onze praktijk. Momenteel werkt zij hier 2 dagen in de week.
Tandarts J.H.M. Beurskens besloot, na bijna 40 jaar praktijk te hebben gehad aan de Pr. Beatrixstraat in het centrum van Venlo, alleen nog maar de leuke kanten van ons vak te willen uitvoeren en de administratieve taken uit handen te geven. Dit was de reden voor de start van een samenwerking met onze praktijk in mei 2011. Op 1 januari 2012 werd zijn praktijk gesloten en voegde hij zich met zijn team bij ons team.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids VenloRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: