fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Kapsalon Lilo

  Lange Jansstraat 24 (In de buurt)
  3512 BB   Utrecht
  Telefoon: +31-30 7855119

  Website:


Kapsalon Lilo is een kapsalon een oosterse smaak. In de salon zijn de stylisten met Nederlands en Oosters gediplomeerd. Wij kunnen u advies geven over haarmodellen en bijbehorende verzorgingsproducten. Wij heten u van harte welkom in ons nieuwe kapsalon in Utrecht.

Lilo beauty salon
Lilo Beauty Salon is een professionele schoonheidsspecialiste & visagie waar u aan het juiste adres bent voor een groot aantal ontspannende en verzorgende gezichts- en lichaamsbehandelingen. U kunt bij lilo beauty salon terecht voor gezichtsbehandeling en diverse andere behandelingen zoals ,manicure enpedicure. Daarnaast worden soorten verschillende massage aangeboden zoals lichaamsmassage, nek en rug massage. ook zijn er diverse ontharingsmethoden mogelijk waaronder Brasiliaan wax. Wat ook mogelijk is bij lilo beauty salon dag make up/bruids make up. De eigenaresse van lilo beauty salon is gediplomeerd schoonheidsspecialiste & visagist. In de salon wordt gewerkt met producten van forever living products, sonya skin care & extenso De producten die in de salon worden gebruikt zijn dierproef vrij.


Met en zonder afspraak
U kun bij ons binnen lopen waneer u het uit komt. Mocht u overhoopt niet direct geknipt kunnen worden, dan kun u in de salon genieten van een kopje koffie of thee en een boekje om uw tijd door brengen. wilt u niet zo lang wachten kunt u altijd van te voren een afspraak maken.


Hygiëne
hygiëne is voor ons een belangerijk onderdeel. Naast een schone salon gebruiken wij voor iedere klant een schoon gewassen handoek en kapmantel. En voor het verwijderen van nekharen een wegwerpnekmesje. Elke klant een andere mesje.

Kwaliteit
kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn

Bent u nieuwsgirieg geworden? Kom gerust binnen lopen en wij geven uw kosteloos advies Wij zullen alles in werking stellen om u tevreden onze salon te laten verlaten. .

Graag tot ziens.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids UtrechtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: