fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Kosmetos

  Warmoesdreef 6 (In de buurt)
  4614hc   Bergen op zoom
  Telefoon: +31-16 555 0644

  Website:
  Email ons.


Mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik jaren geleden gevolgd in België. Om in mijn vakgebied bij te blijven heb ik deelgenomen aan diverse bijscholingen. Verder heb ik een medische achtergrond vanuit de verpleging.

Gedurende 18 jaar heb ik in Roosendaal een eigen praktijk gehad. Tegelijkertijd werkte ik 2 dagen in de week in een privékliniek waar ik ook samenwerkte met een plastisch chirurg. In die tijd heb ik in deze kliniek geheel zelfstandig het definitief ontharen met IPL opgestart. Ik gaf daar tevens consulten en assisteerde bij sommige medische behandelingen. Daarnaast heb ik les gegeven aan de opleiding voor volwassenenonderwijs voor schoonheidsspecialisten in Antwerpen.

In 2008 ben ik gestopt met mijn praktijk in Roosendaal omdat mijn man voor enkele jaren een functie kreeg aangeboden in Amerika, Washington DC. Ook daar heb ik gewerkt en wel in een groot beautycentrum en bij een orthopedisch chirurg.

Nu ben ik weer volledig gesetteld in Bergen op Zoom. Na een paar jaar in de wijkverzorging te hebben gewerkt ga ik met heel veel enthousiasme mijn eigen praktijk wederom opstarten.

Ik hoop u dan ook graag in mijn praktijk te ontmoeten.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids Bergen op zoom Restaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: