fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Schoonheidssalon Marlies

  bouwmeesterstraat 2 (In de buurt)
  7906 ET   Hoogeveen
  Telefoon: +31-52 826 1737

  Website:
  Email ons.


Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf... Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem dit moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen in de salon.

Schoonheidsverzorging is de kunst om de schoonheid van het lichaam te verhogen en/of te behouden. Om dit te bereiken is rust, reiniging en verzorging met goede producten belangrijk voor het lichaam.

Wij dragen zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop. Ons uitgangspunt is dan ook uw persoonlijke, uiterlijke en innerlijke schoonheid. Dit zal er toe bijdragen dat u zich, in onze salon, al snel thuis zult voelen.

Als gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Acne Specialiste kunt u bij ons terecht voor Gezichtsbehandelingen, Hotstone Massages en Acne behandelingen (vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars) .
U kan zelf uw eigen afspraak in boeken in onze Online Agenda.

Tevens zijn wij u gewichtsconsulent van Proslank.
Wij bieden u de mogelijkheid om thuis uw producten te bestellen via onze Proslank Webshop

Ervaar het zelf, en stap in het leven met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel bij Schoonheidssalon Marlies.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HoogeveenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: