fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Luna Verloskundigenpraktijk

  De Mulderij 1 (In de buurt)
  3831 NV   Leusden
  Telefoon: +31-33 469 2225

  Website:


LUNA is de Romeinse godin van de maan, ze is de beschermgodin van de maanden en getijden. Ze is hierdoor sterk verbonden met de menstruatiecyclus van de vrouw en daarmee met haar vruchtbaarheid.

Dat er met volle maan meer kinderen worden geboren is nooit wetenschappelijk aangetoond, maar op weg naar een geboorte zien we de maan wel vaak schijnen! Verder vinden we het gewoon een prachtige naam met een mooie klank.

LUNA is een maatschap met drie vaste verloskundigen, Irma Haacke, Susan Brouwer en Anne van Dijk. Mara Koeslag, onze assistente, is op maandag, woensdag en vrijdag bereikbaar van 9.00-12.30 uur voor het maken van afspraken. Daarnaast werken er in tijden van vakantie of bijscholing e.d. waarneemsters. Wij hebben een achterwachtregeling met de verloskundige praktijken Hendrik van Viandenstraat en PALA, d.w.z. dat wij over en weer voor elkaar inspringen als het nodig is. Dit laatste gebeurt niet vaak, zodat jullie vooral met de vaste verloskundigen te maken zullen hebben.

Wij begeleiden de normale zwangerschap, geboorte en het kraambed na de geboorte van jullie kind. Aanmelding bij ons kan zonder verwijzing van de huisarts. Soms blijkt bij de eerste controle of in het verloop van de zwangerschap of geboorte dat er sprake is van risico op complicaties. We verwijzen dan door naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. Wij werken samen met het dichtbij gelegen Elisabeth Ziekenhuis in Amersfoort. Wij begeleiden ook het kraambed als je tijdens de zwangerschap en geboorte bij de gynaecoloog onder controle bent geweest.

Spreekuur wordt gehouden op De Mulderij 1 in het Centrum voor Jeugd en Gezin Leusden. Voor cliƫnten in Achterveld wordt om de week op woensdagmiddag spreekuur gehouden in gezondheidscentrum De Heelkom.

LUNA is nu ook gestart met het houden van een kinderwensspreekuur (preconceptiezorg), voor mensen die in de nabije toekomst zwanger willen worden en graag voorlichting willen om deze zwangerschap zo optimaal mogelijk te beginnen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids LeusdenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: