fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Logopedisten Logopedie

Brouwhuis/Dierdonk Logopediepraktijk

  Deltaweg 83 (In de buurt)
  5709 AA   Helmond
  Telefoon: +31-49 2538360

  Website:
  Email ons.


In logopediepraktijk Brouwhuis/Dierdonk kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht voor hulp bij diverse problemen of stoornissen op het gebied van de communicatie.

Logopedische zorg kan onderverdeeld worden in hoofdgebieden:
- Stem
- Spraak
- Taal
- Gehoor
- Slikken
- Eten en drinken

Omdat logopediepraktijk Brouwhuis/Dierdonk een allround praktijk is, verrichten wij behandelingen op alle genoemde vakgebieden.

De werkzaamheden in de praktijk worden uitgevoerd volgens de regels en richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (www.nvlf.nl). De logopedisten van de praktijk zijn hiervan tevens lid. De logopedisten staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (www.kwaliteitsregisterparamedici.nl), welke als taak heeft het controleren van het kwaliteitsniveau van alle aangesloten paramedici in Nederland. Ook nemen de logopedisten deel aan een Kwaliteitskring en volgen daarnaast regelmatig na- en bijscholing om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de logopedie. Hierdoor kunnen wij u een kwalitatief hoogstaande behandeling bieden waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste methodes en materialen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HelmondRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: