fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: Fysiotherapie

Zillikens M A I

  Koningslaan 61 (In de buurt)
  3583 GN   Utrecht
  Telefoon: +31-30 251 8850

  Website:
  Email ons.


Heeft u aanhoudende last van bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, nek- of schouderklachten, last van gewrichten of een acute blessure? Met de adviezen van Fysiotherapie Zillikens kunt u zelf heel goed de eerste stappen zetten om uw klacht te verhelpen.

Wij helpen u wanneer u niet goed kunt bewegen, niet durft te bewegen, weer opnieuw moet leren bewegen of meer moet bewegen. We behandelen stijfheid en pijnklachten van spieren, gewrichten en pezen.

Bewegingsklachten kunnen ontstaan door een operatie, sportblessure, aangeboren afwijking, ouderdom of ziekte. Wij helpen u ook uw conditie te verbeteren.

Mensen bezoeken onze praktijk wanneer ze last hebben van onder meer lage rugklachten, nekklachten of hernia. Pijnlijk en stijve gewrichten, een verstuikte enkel, tenniselleboog en schouderklachten behoren eveneens tot het indicatiegebied. Ook na een knie/heupoperatie of een andere operatie aan het bewegings-apparaat worden wij vaak ingeschakeld.

Met manuele therapie richten wij ons op klachten die ontstaan in ons bewegingsapparaat. Wij proberen stoornissen in het bewegingsapparaat op te heffen door een analyse te maken van het mechaniek. Geblokkeerde stijve gewrichten worden door mobilisatie of manipulatie weer in.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids UtrechtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: