fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: MARKETINGBUREAUS

ipsis b.v.

  De Corantijn 27f (In de buurt)
  1689 AN   Zwaag
  Telefoon: 0229-272700
  Fax: 0229-299200

  Website:
  Email ons.


ipsis - creatieve marketing & crm - is het marketingbureau van het MKB

Bij ipsis werken creatieve mensen met specialisatie op het gebied van marketing, grafische vormgeving en crm. Wij vormen een unieke combinatie die gericht is op het verbeteren van het rendement van uw marketing- en verkoopinspanningen.

Wij kunnen u ondersteunen met een breed scala aan diensten en producten: van het maken van een advertentie tot het opstellen èn uitvoeren van een compleet communicatieplan, van het verzorgen van uw drukwerk tot het maken van uw interactieve website, van de gehele uitvoering van uw mailing tot de implementatie van crm in uw organisatie. Klanten noemen ons wel: "onze marketingafdeling". Misschien is dit wel de beste omschrijving voor wat wij doen en hoe we het doen.

Als onderdeel van een totale mix, zien wij veel belang in 1 op 1 marketing. Hierbij staat een persoonlijke benadering van uw bestaande en nieuwe relaties voorop. Naast het belangrijke voordeel dat u uw relatie veel persoonlijker aanspreekt, levert deze methode u een enorme kostenbesparing op. Wij zorgen ervoor dat u de juiste doelgroep benadert en dat u dit op een creatieve en effectieve manier doet. Zo slaan wij de brug tussen uw organisatie en uw doelgroep. Wij overtuigen u graag van onze aanpak en zijn daarom bereid om samen met u te investeren in het verbeteren van het succes van uw organisatie.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com



Plaatsgids ZwaagRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: