Vier Vensters Restaurant De

Grotestraat 115
Almelo
http://www.viervensters.nl
Telefoon: 0546-455800
Soort: Onbekend
Restaurant ‘de Vier Vensters' opende in het voorjaar van 2004 zijn deuren voor iedereen die houdt van een avond culinair genieten. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand aan de Grotestraat-Zuid in Almelo, dat na een rigoureuze verbouwing weer in zijn oude glorie is hersteld. In februari 2008 heeft het restaurant een complete metamorfose ondergaan. Wanneer u binnenstapt, laat u de drukte van de winkelstraat helemaal achter u. Vijf ruimtes zijn zeer verschillend ingericht, van klassiek tot trendy met gewaagde kleuren, veel haardpartijen, kortom voor elk wat wils. En in de zomer kunt u heerlijk eten of een aperitief gebruiken in onze stadstuin, waar een oase van rust heerst. Ook voor zakelijke gasten is het bij ons goed vertoeven. In speciaal daarvoor ingerichte ruimtes kunt u in een besloten setting dineren. ('s maandags zijn wij gesloten)

Rookrvij maar met een prachtige rookkamer.
Restaurant De Vier Vensters is in het gehele restaurant rookvrij, maar beschikt over een prachtig ingerichte rookkamer met haardpartijen waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en uw rookgerei.

Vanaf 24 april beschikken wij over een zeer exclusieve Rolls Royce limousine waar er slecht één van op de hele wereld rijdt. Kijk verder op onze site voor een dinner-drive arrangement met deze auto.

Kijk gerust eens rond op onze site waar u de kaart van dit seizoen vindt, onze dinner-drive arrangementen en online kunt reserveren.

Graag begroeten wij u als onze gast!Beoordelingen:

H.A.van Dijk was hier in december 2007 met 3 personen, betaalde € 250.00 en schrijft:
Een Geweldige Sinterklaas avond Heerlijk gegeten en genoten van de Taxiservice
Cijfer: 9

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2021 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997