Vergulde Paardshoofd Restaurant Het

Koemarkt 22
Purmerend
http://www.hetverguldepaardshoofd.nl
Telefoon: +31-29 942 0040
Soort: Frans
Gewoon lekker gezellig
De Koemarkt - van oudsher de plek waar Noord-Hollands vee van eigenaar verwisseld - staat al 30 jaar restaurant “Het Vergulde Paardshoofd”. Onder de noemer 'gewoon' streven wij na u zowel met onze gerechten, als de wijnen, bediening en onze presentatie te verrassen - op een gewone manier.
In de Frans/Nederlandse keuken van “Het Vergulde Paardshoofd” bereiden wij à la carte en uitsluitend van dagverse producten, een uitgelezen keuze aan gerechten naar Hollandse maatstaven. Behalve de vele à la carte mogelijkheden, bieden wij ook diversen menu’s, waaronder ons veel geprezen verrassingsmenu (4 of 5-gangen). Komt u ook eens kennis maken met ons 3-gangen "V.P.H." menu voor 29,50 euro per persoon. In ons restaurant heerst een ongedwongen sfeer en biedt plaats aan circa 60 gasten. De brede en gezellige bar met comfortabele krukken heeft voldoende ruimte voor een aperitief of een snelle hap. 's Zomers zorgt de airconditioning voor een aangename temperatuur. We kunnen groepen tot ongeveer 26 personen aan 1 tafel bij ons laten aanschuiven, natuurlijk wel indien u reserveert!
Naast onze menukaart hebben wij buiten de kaart om een overheerlijk 4 of 5 gangen verassingsmenu. Laat u verrassen en versterk de smaak met een bijpassend wijnarrangement.
Onze Chef-kok Stefan Onrust. Onder andere bekend van Restaurant Elkaar in Amsterdam, waar hij een 9+ heeft gekregen van Johannes van Dam. Tevens een Bib Gourmand van de Michelin Gids.
Openingstijden
Diner: Do t/m Di van 17:00 uur tot 22:00 uur
Lunch: alleen op reservering voor groepen.
Woensdag gesloten!Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2021 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997