Hui Mao Chinees Restaurant

Oosterlangen 6
Erm
Telefoon: +31-59 136 1376
Soort: ChineesBeoordelingen:

Frank Schot was hier in juni 2011 met 2 personen, betaalde € 25.00 en schrijft:
Service : 8 Eten : 9 Sfeer : 7 Leuk Chinees restaurant met een ruime keuze van gerechten. Het eten was zeer smakelijk en ruim voldoende. De gerechten waren in vergelijking tot andere restaurants in de omgeving helemaal niet zo duur. Aanrader voor liefhebbers van Chinees eten!
Cijfer: 8

Mark Hamminga was hier in mei 2011 met 4 personen, betaalde € 45.00 en schrijft:
We zijn hier in het voorjaar wezen eten. We hadden een rijsttafel van het huis besteld. De borden waren ontzettend mooi opgemaakt met wortels in de vorm van bloemen en vissen. Het eten zelf was echt heel lekker, alles was vers en had een goede smaak. De bedienging was bovendien zeer vriendelijk en behulpzaam. We komen hier zeker nog een keer terug!
Cijfer: 9

harm en tiny koops was hier in november 2010 met 2 personen, betaalde € 16.00 en schrijft:
hebben gisteren mihoen met vlees besteld was bijna koud toen we het op haalden. Heb daarover tel contact gehad. Later bleek dat de nasi behorende bij de tjap tjoi niet alleen koud maar ook NAT was. Regelrecht de container in. Hebben vaker wat besteld en altijd tevreden Neem aan dat U ons tegemoet komt met een volgende bestelling. Graag concreet antwoord per mail.
Cijfer: 4

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2021 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997