Wok for You Restaurant Chinees

Sallandsestraat 20
Coevorden
Telefoon: +31-52 452 2117
Soort: OnbekendBeoordelingen:

P. Romkes was hier in oktober 2009 met 9 personen, betaalde € 161.00 en schrijft:
Je kunt hier 3 uur onbeperkt eten en drinken. Het restaurant is niet erg mooi maar het eten is goed. Alleen jammer dat het warme buffet in metalen schaaltjes op een marmeren blad stonden zonder verwarming en daardoor snel afkoelden.
Cijfer: 8

B.Hammerschmidt was hier in januari 2008 met 9 personen, betaalde € 153.00 en schrijft:
Dag lieve mensen, graag wil ik hier mijn verhaal kwijt. Wij gaan als familie heel graag eten bij u. Wij zij er verscheiden keren geweest en ook onze kinderen gaan met vrienden en kennissen graag naar u toe. Paas zondag waren wij er om 16.30 precies op tijd. Zoals altijd lekkr vers eten echt waar. Klasse. Nu komt een MAAR. ik heb twee puntjes. De koks waren erg slecht te spreken er kon geen praatje of lach af. Jullie hebben een keuken waar iedereen naar binnen kan lopen,en een trap naar beneden die erg stijl is, geen kinderspeelgelegenheid alhoewel er veel kinderen waren tijdens onze zitting. Dit kost u klanten. Mij vrouw viel over ijs dat gemorst was op de grond. Veel pijn en de kleinkinderen wond geraakt want daar was zij met aan het spelen. de borden worden iets te snel opgehaald.De bedienende meisjes vriendelijk en schoon. Ik hoop dat ik u help met deze mail. Maar onze kinderen komen niet weer bij u want drie keer was genug zij hebben drie kleine kinderen en hebben niet rustig met de kinderen bij u kunnen eten wegens de gevaar van trap en open keuken en geen speelgelegenheid. Hoogachtend met vriendelijke groeten. Bernd Hammerschmidt
Cijfer: 10

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2020 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997