Wok Baarlo

Napoleonsbaan Noord 46
Baarlo lb
Telefoon: +31-77 477 1414
Soort: OnbekendBeoordelingen:

kerstjens was hier in november 2012 met 8 personen, betaalde € 160.00 en schrijft:
De juiste service, personeel en leuke koks doen hun best om het je naar je zin te maken. Kwaliteit van eten en keuze is meer dan goed, jammer dat af en toe bepaalde schepbakken bevroren zijn, licht wellicht aan grote aanloop van mensen. Altijd druk hier, reserveren aanbevolen. Ons zien ze hier regelmatig!!
Cijfer: 8

Lowie.Vossen. was hier in januari 2010 met 3 personen, betaalde € 70.00 en schrijft:
Wij komen er al zo vaak het vlees is goed veel keusen goeden bedingen leukenkoks en prijs is goed. Wij zijn een paar keer naar Horen geweest maar nooit meer geef mij maar Baarlo.
Cijfer: 10

Hans Schwedtmann was hier in september 2010 met 2 personen, betaalde € 29.00 en schrijft:
Durch Internet wurden wir auf das Haus aufmerksam, und wir versuchten es. Wir sind mehr als begeistert über den Nasi Rames \"Peking Garden\", also à la carte. Das werde ich jetzt dort immer wieder geniessen und wieder desöfteren nach Holland fahren. Absolut Super. Wird weiterempfohlen
Cijfer: 10

Willem Nanning was hier in mei 2008 met 9 personen, betaalde € 0.00 en schrijft:
We zijn hier met een hele groep geweest waaronder 3 kinderen. Het beviel zo goed dat twee weken later weer terug zijn gegaan. Een fijn restaurant met goede service.
Cijfer: 10

Liffmann/Bruning was hier in 0 betaalde € 0.00 en schrijft:
Wij komen hier nu al drie-kwart jaar en gemiddeld 2x per week. Soms met z'n 2tjes, maar ook met hele gezeldschappen, waarvan de grootste met 14 personen was. We sleuren al onze bekenden, vrienden, familie en collega's mee naar Baarlo. Nog nooit heb ik zo'n vriendelijk, betrokken personeel gezien in een wokgelegenheid en nog nooit zo'n uitgebreide, goed verzorgd buffet gezien. Het is het beste wat me in tijden is overkomen. Van wokken hou ik persoonlijk niet zo, maar de grill en bakplaat zijn ongeevenaard. De prijs maakt het dan ook dat ik eerder ga wokken dan naar de frituur of McDonalds zal gaan. Met vriendelijke groeten, Fam.Liffmann/Bruning
Cijfer: 10

wilma was hier in maart 2007 met 4 personen, betaalde € 70.00 en schrijft:
Geweldig restaurant, goede service en topkwaliteit. Mensen komen van einde en verre
Cijfer: 10

Gegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.

Copyright © 2003 - 2020 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997