Restaurant Bi-j Siem

Kerkstraat 56
Nederweert
http://www.bi-jsiem.nl en www.tourculinaire.nl
Telefoon: +31-49 562 2001
Soort: Internationaal
Europese keuken, behalve maandag elke dag geopend vanaf 12. 00 uur tot 21.00 uur (keuken). Doelgroep zijn partikculiere en zakelijke gasten voor lunch, brunch, high tea, koffie, borrel, diners, feesten en partijen.

In samenwerking met lokale bedrijven worden steeds activiteiten & workshops uitgewerkt, zie hiervoor de website www.bi-jsiem.nl.

Inrichting is puur nostalgisch, u waant zich in dit rijksmonument uit 1659 terug in de jaren 60. Sleutelwoorden van Bi-j Siem: Gastvrij, Ongedwongen en Informeel Zakelijk, in combinatie met een kwalitatief sterke keuken.

Lunchkaart, Dinerkaart met menuprijs vanaf EUR 22,50.

Bi-j Siem heeft zelf 6 prachtige fietstochten uitgezet op basis van het knooppuntennetwerk, de routes zijn in te zijn en gratis mee te nemen.

Ook is er sinds juli 2008 een Tour Culinaire, een drietal belevingstochten per fiets waarin u zowel cultureel als culinair geniet. Alle informatie vindt u op www.tourculinaire.nlGegevens incorrect?


Klik op de kaart om naar die plek te gaan, klik op een rode markering om gegevens over het betreffende restaurant in te zien.


Copyright © 2003 - 2020 Comdev B.V. Amsterdam   fbg.nl is online sinds 9 juni 1997