fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: VOEDERS VEE-

Van Gorp Biologische VoedersBV

  Pothuizerweg 4 (In de buurt)
  3998 NC   Schalkwijk
  Telefoon: 0306011645
  Fax: 030-6011645

  Website:
  Email ons.


Van Gorp Diervoeders is een particulier mengvoederbedrijf met productielocaties in Waalwijk en Schalkwijk. Het familiebedrijf is in 1923 gestart met een windmolen in Waspik, waar het graan van de boeren werd vermalen tot bloem voor de bakkerijen. Rond 1960 is de bloemproductie afgestoten en werd de fabriek omgebouwd voor de productie van diervoeders. Door de jaren heen heeft Van Gorp zich steeds meer toegelegd op de productie van speciaal voeders.

In 1990 werd een aanvang gemaakt met de productie van biologische voeders. Omdat deze tak snel in omvang toenam, werd besloten om deze biologische diervoeders in een aparte fabriek te gaan produceren. Hiertoe werd in 1999 de productielocatie in Schalkwijk aangekocht. De keuze voor deze locatie is genomen vanwege de centrale ligging in Nederland en de ruime productie- en opslagcapaciteit. De afzet van de biologische voeders vindt plaats door geheel Nederland, alsmede in diverse andere landen van Europa.

Na de splitsing van gangbare en biologische voeders, is de fabriek in Waspik zich gaan specialiseren in de productie van rundvee-, paarden- en hobby/kleindiervoeders. Door een toenemende afzet werd deze fabriek te klein met als gevolg problemen met productie, opslag en logistiek. In 2005 werd de huidige fabriek in Waalwijk aangekocht. Deze locatie is ruim van opzet en heeft een gunstige ligging op het industrieterrein direct aan de A59.

Beide productielocaties zijn optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedselveiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules. Door de kwaliteitssystemen zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SAFE FEED zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige diervoeders.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids SchalkwijkRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: