fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: VERZEKERINGEN

Univé Stellingland

  Poelstraat 2 (In de buurt)
  1441 RR   Purmerend
  Telefoon: 0299-390600
  Fax: 0299-390604

  Website:


Wie is Univé?

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!

Verzekerden
Als totaalverzekeraar biedt Univé naast brand-, schade- en zorgverzekeringen ook levensverzekeringen en hypotheken aan, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Omdat Univé ambieert de meest gewilde totaalaanbieder voor de burger in Nederland te zijn, streeft zij voor al die verzekeringen een top 3-positie in prijs en prestatie na. Circa 1,3 miljoen verzekerden hebben in totaal zo'n 3,7 miljoen verzekeringen voor personen en/of objecten bij Univé afgesloten. En zij blijken zo tevreden, dan wij in diverse klantenonderzoeken als beste verzekeraar uit de bus komen.

Organisatie

Naast onze Univé-hoofdvestigingen (Assen en Zwolle) kent Univé een netwerk van 22 zelfstandige Onderlingen met in totaal circa 150 vestigingen. Daar kunt u terecht voor persoonlijk verzekeringsadvies. De oudste Univé Onderlinge is in 1794 opgericht. In 1991 is de huidige groep ontstaan vanuit een fusie tussen NOVO en DLG, waaraan in 1992 de zorgverzekeraar Noord-Holland-Noord is toegevoegd. Univé telt ongeveer 2.800 medewerkers: circa 1.000 bij de centrale vestigingen en zo'n 1.800 bij de circa 150 Univé-vestigingen, verspreid over heel Nederland.

Ambitie
Univé wil de meest gewilde totaalaanbieder zijn voor de burger in Nederland.

Missie
Univé is een verzekeringsorganisatie die werkt als een vereniging zonder winstoogmerk. Verzekerden zijn daar lid van en dat levert hen zulke aantrekkelijke voordelen op dat zij graag bij Univé aangesloten blijven. Univé helpt haar leden 'met liefde en plezier' met schade-, zorg- en levensverzekeringen, met financiële diensten en hypotheken, met adviezen op maat en snelle, betrouwbare en deskundige service. Daarbij kan altijd het best passende pakket worden gekozen uit een compleet aanbod. Univé wil met al haar informatie en adviezen uitblinken in duidelijkheid en begrijpelijkheid. Zij onderhoudt met haar leden een persoonlijke band en zorgt ervoor altijd en overal goed bereikbaar te zijn. Univé ontplooit en ondersteunt bovendien activiteiten die voor leden, medewerkers én hun omgeving het leven en werken aangenamer en veiliger maken. Lid zijn van Univé is zijn geld méér dan waard.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids PurmerendRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: