fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: VERENIGINGEN

Agrifirm Feed

  Boogschutterstraat 1A (In de buurt)
  7324 AE   Apeldoorn
  Telefoon: (088) 488 11 00

  Website:


Agrifirm Feed levert in Nederland kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij. Het rendement van onze klanten staat daarbij centraal. Of het nu gaat om melkvee, varkens, pluimvee, vleesvee of geiten. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten die nog completer zijn of toegesneden op specifieke behoeftes.

Er werken ruim 800 medewerkers bij Agrifirm Feed, waarvan ruim 200 specialisten in de buitendienst. We staan dicht bij de dagelijkse praktijk. De buitendienst werkt regionaal en weet wat er speelt op de bedrijven van onze klanten. Onze moderne fabrieken bevinden zich op goed bereikbare locaties verspreid over het land. Daardoor staan we dichtbij de klant en is onze werkwijze efficiënt.

Onze missie
Agrifirm Feed is marktleider op het gebied van veevoeders in Nederland. De missie van Agrifirm Feed is om waarde te genereren voor de leden en klanten. We willen het rendement van onze klanten verbeteren dankzij innovatieve en duurzame oplossingen, deskundige advisering, betrokkenheid bij onze klanten en een efficiënte organisatie. Zo vormen we een schakel in succes voor onze klanten.

Alles wat uw dieren nodig hebben
U kunt bij Agrifirm Feed terecht voor advies en totale voeroplossingen, maar natuurlijk ook voor reguliere bestellingen van:

Mengvoer
Vochtrijke voeders
Grondstoffen
Meststoffen
Maiszaad
Overige voerartikelen
Graszaad
Kuilfolie
Strooisel
Mineralen
Vitamines

Deskundige specialisten, efficiënte dienstverlening
Agrifirm Feed heeft voor elke sector specialisten in huis om de rundveehouderij, melkveehouderij, de vleesvee-, geiten en paardenhouderij en pluimvee- en varkenshouderij te adviseren en begeleiden. Achter de schermen werkt daarnaast een groot team van betrokken medewerkers aan het hele proces van productie tot levering. Onze focus ligt op hoge kwaliteit, korte communicatielijnen, flexibiliteit, efficiëntie en een scherpe kostprijs.
Klantenkorting en ledenvoordeel
Agrifirm Feed is onderdeel van de coöperatieve Agrifirm Group. Naast klantenkorting bij Agrifirm Feed is er ook Ledenvoordeel voor klanten die lid zijn van de coöperatie.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids ApeldoornRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: