fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: TRANSPORTSYSTEMEN

M.T.T., Multi Transport Techniek B.V.

  Speldenmakerstraat 10B (In de buurt)
  5232 BG   's-Hertogenbosch
  Telefoon: 0499-375454
  Fax: 0499-375002

  Website:
  Email ons.


DURWEN Benelux B.V. is leverancier van heftruckvoorzetapparatuur van het Duitse merk DURWEN.
Klaus Durwen heeft in 1947, te Plaidt Duitsland, de basis gelegd voor de huidige succesvolle onderneming DURWEN Maschinenbau GmbH. Sinds 1970 produceert men voorzetapparatuur voor heftrucks. Eerst alleen voor de lokale markt en later ook voor de export. Nog altijd staan klantenbelang, betrouwbaarheid en een hoge kwaliteitsnorm hoog in het vaandel. Zowel bij de producten als bij de aftersales.
In Plaidt beschikt men over een ruime productiefaciliteit. Goed geschoolde vakmensen werken hier met de modernste machines en technieken aan kwalitatief hoogwaardige heftruckvoorzetapparatuur. Om de kwaliteit te waarborgen hanteert DURWEN GmbH een kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN- en ISO 9001 normen.
DURWEN GmbH biedt een productgamma voor vrijwel iedere inzet en dat maakt DURWEN tot één van de leidende leveranciers van voorzetapparatuur voor heftrucks. Om de verkoop en service in het marktgebied Benelux beter te kunnen ondersteunen, is in 2012 DURWEN Benelux B.V. opgericht.
DURWEN Benelux B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn een professionele organisatie die u vakkundige ondersteuning biedt bij aanschaf van het beste DURWEN product voor uw bedrijf.
Maar ook daarna mag u op ons blijven rekenen. Wij helpen u graag om uw product optimaal te laten functioneren door het verlenen van onderhoud aan uw voorzetapparatuur en trainingen voor uw monteurs. Aan leveranciers van heftrucks bieden wij gedegen salestrainingen, zodat verkopers hun klanten overtuigend kunnen adviseren. Bovendien hebben wij de beschikking over een eigen professionele servicedienst.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids 's-HertogenboschRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: