fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ADVOCATEN

Libosan & Libosan

  Scheveningseweg 12 (In de buurt)
  Den Haag
  Telefoon: 070 3631318

  Website:


Het kantoor Den Haag is gespecialiseerd in insolventierecht, contractenrecht, huurrecht en arbeidsrecht, en werkt nauw samen met accountantskantoor Smit en de Wolf B.V. " onder een dak ".

Het kantoor Utrecht is gespecialiseerd in familierecht, vreemdelingenrecht en strafrecht.

Door Comdev B.V., die de site FBG.nl exploiteert, is de site van advocatenkantoor Libosan & Libosan, gevestigd te ‘s-Gravenhage en Utrecht, gedurende lange tijd onjuist vermeld.

De site-naam van het kantoor is "www.libosan.nl" . Het kantoor heeft niets van doen met de site “www.libosan.net", die als site-naam bij de kantoorvermelding van Libosan & Libosan,advocatenen volstrekt ten onrechte stond vermeld. Comdev B.V. betreurt de door haar gemaakte fout in hoge mate, en is er zich van bewust dat door die onjuiste site-vermelding de goede naam en reputatie van het advocatenkantoor ernstig is geschaad. Comdev B.V. biedt het advocatenkantoor voor die gang van zaken haar excuses aan. Comdev B.V. heeft inmiddels de site-naam www.libosan.net bij de vermelding van het advocatenkantoor verwijderd en de juiste site-naam daar geplaatst.

Plaatsgids Den HaagRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek
x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: