fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ADVIESBUREAUS PENSIOEN

MaCo Pensioenconsultancy

  Amersfoortseweg 7 (In de buurt)
  3951 LA   Maarn

  Website:
  Email ons.


Maatpak in pensioencommunicatie

MaCo Pensioenconsultancy biedt abonnementstarieven aan in 3 gradaties als alternatief voor ondoorzichtige provisies en/of uurtarieven. De werkgever bepaalt de mate van dienstverlening en betaalt op basis van het aantal deelnemers een vast bedrag per medewerker per jaar. Vooraf zijn de kosten aan het intermediair volledig transparant en weet de werkgever ook precies welke dienstverlening hiervoor in ruil wordt geboden. Het is zelfs mogelijk de kosten voor het advies- en het implementatietraject na expiratie van de huidige pensioenovereenkomst te verwerken in het abonnement! Aan het eind van het contract wordt de werkgever niet langer verrast door een factuur voor dit traject maar zijn de kosten verdisconteerd in de tarieven per medewerker per jaar. Deze variant noemen wij de PLUS-variant.

Maco Pensioenconsultancy is volledig onafhankelijk en handelt niet in standaard pensioenproducten maar bedenkt een pensioenregeling die bij de onderneming past. De uitgangspunten hierbij zijn: de klant, de klant en nog eens de klant! Daarbij bekijken we of de Pensioenwet en de verzekeraars flexibel en creatief genoeg zijn om aan de wensen van de mensen te voldoen. Op deze manier krijgt iemand die weg wil, geen straf in de vorm van pensioenschade, geen bovenmatige kosten of onverwachte kosten voorgeschoteld, maar vanaf het begin af duidelijkheid. Onze service bestaat niet alleen uit het bedenken maar ook het (helpen) communiceren van de pensioenen. . Bij de meest uitgebreide variant nemen wij u alle werkzaamheden en Zorgplicht uit handen. Hoe kleiner onze rol, des te voordeliger is het tarief per medewerker.

Waarom een abonnementsvorm en geen uurtarief?

Wij willen dat de klant weer koning is en vinden het daarnaast leuk als mensen interesse in pensioen hebben. Waarom de klant straffen door elke vraag te factureren? Wij gaan er van uit dat kennisoverdracht leidt tot meer enthousiasme en een betere samenwerking. En kennis draag je alleen over met vragen en antwoorden en dit maakt MaCo Pensioenconsultancy anders dan anderen. MaCo Pensioenconsultancy neemt verantwoordelijkheid en communiceert met het bedrijf, de mensen, de personeelsafdeling, de accountant en de verzekeraar. Wij streven naar tevredenheid van alle partijen en zien pensioen niet alleen als afspraak tussen werkgever en werknemer.

Wij geloven in betere tijden en in een maatpak voor elk bedrijf!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids MaarnRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: