fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Fritz repro

  Splijtbakweg 60 (In de buurt)
  1333HJ   Almere
  Telefoon: 036 5312648

  Website:
  Email ons.


Fritz Repro is een zelfstandige grafische onderneming opgericht in 1968 als foto-lithografisch bedrijf. Fritz Repro is gevestigd in Almere, centraal gelegen in Nederland. Door de jaren heen is Fritz Repro uitgegroeid tot een grafisch productiebureau dat een totaalproduct levert. Het gedreven vakmanschap, de ruime ervaring en de goede prijs- kwaliteitsverhouding maken dat Fritz Repro werkzaam is voor gerenommeerde opdrachtgevers, welke enthousiast zijn over de inzet en samenwerking met ons creatieve team.

Gezien de jarenlange ervaring en het langdurige dienstverband van onze gespecialiseerde medewerkers hebben wij de werkzaamheden kunnen uitbreiden met het creeren van concepten en het ontwikkelen van corporate identitys, waarna deze concepten ontwerptechnisch in huis worden uitgevoerd. Naast het ontwerpen van logos/beeldmerken, huisstijlen, boeken, brochures, magazines, folders en verpakkingen, dragen wij ook zorg voor de productie ervan.

Het vervaardigen van illustraties hetzij digitaal of handmatig behoort tevens tot onze discipline en dit resulteert in werkzaamheden als beeldretouche en creative imaging. Met de totale DTP/opmaak en het productie-gereed aanleveren beheersen wij het gehele productieproces waarbij lithografie als basis een cruciale discipline is.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlmereRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: