fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: REIZEN

Topo-aktief

  Lange Hezelstraat 32 1ste (In de buurt)
  6511 CK   Nijmegen
  Telefoon: 024-3606427
  Fax: 024-3603312

  Website:


individuele wandelreizen & pelgrimsreizen

Prachtige wandelreizen door de mooiste natuurgebieden van Europa. U kiest zelf uw vertrekdatum, uw gezelschap en uw tempo.

Topo-Aktief bestaat in 2015 vierenwintig jaar als wandelspecialist !
Vele mensen schonken ons de afgelopen jaren hun vertrouwen.

Onze brochure met prachtige wandelarrangementen kunt u bestellen, door op de banner links te klikken.

Uiteraard vindt u hetzelfde aanbod en nog meer wandelarrangement, op deze site.
Op de website vindt u:

INDIVIDUELE WANDELVAKANTIES, wandelvakantie zonder derden, waarbij u wandelt met eigen vriend(en) of familie. U bent niet gebonden aan anderen en kunt de vertrekdatum vrij kiezen. U wandelt aan de hand van een uitgebreide routebeschrijving en met kaart over veelal gemarkeerde paden.

COMFORTABELE PELGRIMSREIZEN, van hotel naar hotel met vervoer van bagage.

Sinds 1980 wandelden Patricia en ik elk jaar tijdens de vakanties in verschillende landen en met name in Frankrijk. Na enkele jaren in een landkaarten- en reisgidsenboekhandel te hebben gewerkt startte ik mijn eigen bedrijf: Topo-Aktief. Aktief mocht in die tijd – moderne spelling – nog met een k worden geschreven en Topos is Grieks voor plaats, dus de uitleg van de naam is: “op vele plaatsen actief”. We begonnen met actieve reizen naar het voormalig oostblok maar al snel werd het programma uitgebreid met vele Europese landen.

We begonnen met groepsreizen en ouders-met-kinderenreizen, maar al enkele jaren bieden we alleen nog individuele wandelarrangementen aan. Momenteel een kleine honderd verschillende in ca. 20 landen. Afgelopen jaren was ik gemiddeld 6 weken per jaar onze eigen arrangementen aan het wandelen. We weten dus waar we over praten met 35 jaar wandelervaring. Wat ik het meest geweldig vind van een wandelvakantie: je gaat volledig op in de wandeling, de nieuwe omgeving, de schitterende natuur, de onverwachte ontmoetingen: alle muizenissen verdwijnen uit je hoofd.

Peter Versteegen» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids NijmegenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: