fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: POMPEN

Pompfontijne B.V.

  steenkade 4 (In de buurt)
  1948nh   Beverwijk
  Telefoon: 0251212516

  Website:
  Email ons.


Pompfontijne verhuurt n verkoopt pompen. In alle soorten en maten, en voor alle mogelijke toepassingen.

Onze pompen draaien in de bouw, in de grond-, weg- en waterbouw, in de (petrochemische) industrie en in diverse andere sectoren. Dag en nacht, door heel Nederland en ook daarbuiten. Daaromheen draait een professionele organisatie. Met een team specialisten, die het pompbedrijf door en door kennen. Met een ondersteunende staf, die zaken snel en accuraat regelt. En met een storingsdienst, die altijd voor u klaar staat.

Generatoren
Pompfontijne beschikt bovendien ook over geluidgedempte moderne generatoren, zowel te uur als te koop. Deze kunnen worden aangeboden in de range van 20 tot 600 kVA. Ook de toebehoren, zoals kabels, haspels, verdeelkasten, start automaten, extra tanks enz. kunnen snel uitgeleverd worden.

Toebehoren
Pompen en toebehoren kunt u bij ons huren, zodat u geen kostbare investeringen hoeft te doen. U kunt bij ons ook pompen kopen. Dat is interessant als u vaak of langdurig pompwerk moet uitvoeren. Maar of u nu huurt of koopt: u krijgt altijd de juiste pomp op de juiste plek.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids BeverwijkRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: