fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Staatsbosbeheer

  Princenhof Park 1 (In de buurt)
  3972 NG   Driebergen
  Telefoon: 030-6926115
  Fax: 030-6922978

  Website:
  Email ons.


Natuur en mens staan bij Staatsbosbeheer centraal. We zorgen voor een goed natuur- en landschapsbeheer en scheppen mogelijkheden voor alle Nederlanders om op een verantwoorde manier de natuur te benutten en ervan te genieten. We kiezen voor duurzaam beheer van natuur die meerdere functies vervult. Dat betekent dat we niet alleen aandacht hebben voor natuur maar ook voor recreatie, landschap en cultuurhistorische waarden. Duurzaamheid staat daarbij altijd voorop: ook toekomstige generaties moeten in staat zijn om de natuur te beleven en te benutten. We beheren ruim 260.000 hectare Nederlandse natuur. Dat is een grote verantwoordelijkheid en we zijn er trots op dat we die mogen dragen.

Natuur voor iedereen
Alle Nederlanders zijn van harte welkom om de natuur te beleven. Van onze natuurgebieden is 92 procent vrij toegankelijk. In de andere 8 procent is de natuur te kwetsbaar. Daarom zijn die gebieden niet of nauwelijks te bezoeken.

Samenwerken
We kunnen onze doelstellingen en ambities niet alleen realiseren. We hebben steun nodig van de Nederlandse samenleving en de overheid. Daarom zoeken we naar een optimale samenwerking met bewoners en bezoekers, politiek en bestuur en zakelijke partijen.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids DriebergenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: