fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: OPLEIDINGEN COMPUTER-

EXIN

  Radboudkwartier 223 (In de buurt)
  3511 DT   Utrecht
  Telefoon: 030-2344850
  Fax: 030-2344850

  Website:


EXIN wil de beste onafhankelijke certificering en accreditatie voor information management ter wereld bieden.

Ambitieus? Zeker. Te ambitieus? Beslist niet. We bieden het meest volledige portfolio aan certificaten en werken wereldwijd samen met honderden geaccrediteerde partners die trainingen verzorgen, trainingsmaterialen ontwikkelen en examencentra beheren waar je optimaal examen kunt doen en je certificaat behalen.

EXIN is gecertificeerd volgens de ISO-norm (ISO-9001-2008). We werken volgens ISO 17024, ISO 27001 en EN 45011. Dat betekent dat we met duidelijk vastgestelde procedures werken voor het behandelen van klachten en beroepsprocedures. Wij bewaken de kwaliteit van onze examens en verleende accreditaties voortdurend. Zo werken we al meer dan 20 jaar.

Objectiviteit is belangrijk voor certificering en accreditatie. Dus geven we zelf heel bewust géén opleidingen. Je kunt erop rekenen dat wij examenresultaten objectief beoordelen. Externe deskundigen waarborgen de kwaliteit van de examens. Onafhankelijke professionals zijn betrokken bij het bestuur en de uitvoering van de taken van EXIN: van IT-professionals tot juristen, economen en onderwijskundigen.

Maak kennis met onze geaccrediteerde partners voor trainingen, trainingsmaterialen en examencentra.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids UtrechtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: