fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: ONDERZOEKSBUREAUS

KOAC-NPC.-Groningen

  L. Springerlaan 5 (In de buurt)
  9727 KB   Groningen
  Telefoon: 088-5622672
  Fax: 088-5622511

  Website:


Instituut voor keuring, ontwerp en advies in de civiele techniek.

Keuringen onder accreditatie van betonproducten, bestratingsmaterialen, wegmarkeringen asfaltverhardingen en epoxies.

KOAC•NPC is dé onafhankelijke zakelijke dienstverlener met onderzoeksfaciliteiten en deskundigheid op een breed gebied van de mobiliteitsinfrastructuur. Wij werken voor en met alle partijen die actief zijn op het gebied van wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en dijkbekledingen. Als enige in Nederland bestrijken we het veld van advies, onderzoek, wegmetingen, laboratoriumonderzoek, kwaliteitsbegeleiding van werken tot en met het verzorgen van kennisoverdracht.
Wij werken aan een voortdurende verbetering van onze producten en meetmiddelen om onze klanten beter van dienst te zijn. Hiervoor zetten wij de ervaring, creativiteit en innovativiteit van onze medewerkers in. In samenwerking met andere bedrijven richten wij ons op een breder dienstenpalet.
Bij al onze inspanningen hebben wij oog voor een juiste balans tussen maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goede winstgevendheid. Wij streven naar een inspirerende werksfeer waarin teamwork tot de beste oplossingen moet leiden. - See more at: http://www.koac-npc.com/Flex/Site/Page.aspx?PageID=&Lang=#sthash.7slZKkOz.dpuf



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids GroningenRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: