fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: MAKELAARS

Hopman ERA Makelaars

  Torenstraat 2a (In de buurt)
  1901 ED   Castricum
  Telefoon: 0251-657700
  Fax: 0251-657702

  Website:
  Email ons.


Hopman ERA Makelaars

De basis van Hopman ERA Makelaars is in 1980 ontstaan, toen Adri Hopman voor het eerst de deuren van zijn eigen kantoor opende. Bijna 30 jaar en enkele naamswijzigingen later, is Hopman ERA Makelaars uitgegroeid tot een solide makelaarsorganisatie met vestigingen in Castricum en Heiloo.

Met maar liefst vier NVM-makelaars binnen de gelederen, staan wij garant voor een deskundig en integer advies. Ons uitgangspunt is daarbij altijd het belang van de opdrachtgever.

Sinds 1994 is ons kantoor aangesloten bij ERA. Daardoor werken wij al meer dan 15 jaar volgens de ERA werkwijze en zijn lopen wij voorop in service en nieuwe ontwikkelingen binnen de woningmakelaardij.

Adri Hopman is niet alleen NVM-makelaar maar ook de algemeen directeur. In zijn kantoor in Castricum wordt hij bijgestaan door ervaren NVM-Makelaars Eelco Willems en Irene de Jonge. De ondersteundende werkzaamheden zijn in de goede handen van Rina Hopman en Lydia van Geldorp.

De vestiging in Heiloo staat onder de dagelijkse leiding van NVM-makelaar Leny Sommeijer. Samen met assistent makelaar Martin Hopman en Andrea Commandeur op kantoor, bedienen zij de woningmarkt in Heiloo en omstreken.

Loop gerust ons kantoor binnen om persoonlijk kennis te maken!» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids CastricumRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: