fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Mobach keramiek

  Kanaalweg 24 (In de buurt)
  3526 KM   Utrecht
  Telefoon: 030-2896398
  Fax: 030-2880290

  Website:
  Email ons.


Moderne keramiek, basic vormgegeven met een chique uitstraling.

Sinds 1895 werken vijf generaties Mobach met een team van medewerkers in een historisch pand aan de Kanaalweg in Utrecht. Door de eeuw heen is de werkwijze niet wezenlijk veranderd. Alle keramiek wordt of op de schijf gedraaid of met de hand uit kleirollen of -platen opgebouwd.

Mobach keramiek is modern vormgegeven handwerk en wordt in kleine series of als unica gemaakt. Het draaien of handvormen, de glazuren en het bakproces zorgen ervoor dat ieder stuk keramiek uniek is. Alle keramiek wordt voorzien van het Mobach stempel, daarnaast wordt elke unica gesigneerd door de maker.

Mobach keramiek is mede door haar vormgeving trendsettend en wordt wereldwijd verkocht. Door de basic vormen kan Mobach keramiek in elk interieur worden toegepast. Mobach is vooral bekend door de manshoge plantbakken en -vazen.

Mobach keramiek dankt haar chique uitstraling aan de exclusieve glazuren die naar eigen receptuur worden samengesteld. Door de hoge stooktemperatuur is Mobach keramiek zowel binnen als buiten toe te passen.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.comPlaatsgids UtrechtRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: