fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: HOVENIERS

Voort Gravesteijn B.V., v.d.

  Delftsestraatweg 34 (In de buurt)
  2641 NB   Pijnacker
  Telefoon: 015 3695403

  Website:


Van der Voort & Gravesteyn bv is een bedrijf wat zich voornamelijk bezighoudt met: Cultuurtechnische werken, groenvoorzieningen, straatwerken en waterbouwkundige werken.

Over ons:
Van der Voort & Gravesteyn bv is opgericht rond 1991 door Dhr. D. Gravesteyn en Dhr. J. van der Voort. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in vooral groente kassen zijn zij begonnen werkzaamheden uit te voeren voor de semi-overheden. Na enige jaren hebben zij zich gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden in de groenvoorziening en waren zij de grondleggers van het bedrijf.

Na de overname in 2007 door Dhr. M. van Schie heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en na het behalen van diverse certificeringen zich verder op de markt geroerd om zo de klantenkring te verbreden alsmede te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen met betrekking tot inschrijvingen.

Wij werken nu met een vaste groep van ca. 45 medewerkers (eigen personeel, zzp’ers en langdurige uitzendkrachten). Samen zorgen wij ervoor dat alle voorkomende werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd worden.

Tot onze klanten behoren onder meer: Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Gemeente Delft, Gemeente Zoetermeer, Gemeente leiderdorp, Gemeente Alphen aan den Rijn, Provincie Zuid-Holland, maar ook verrichten wij werkzaamheden voor en in samenwerking met collega bedrijven.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids PijnackerRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: