fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Categorie: HOOGWERKERS

Handep Hoogwerksystemen / Harsco Infrastructure B.V.

  Europaweg 97 (In de buurt)
  5707 CL   Helmond
  Telefoon: 0492 598 698

  Website:
  Email ons.


Harsco Infrastructure

Als preferred supplier van onze klanten vermeerdert Harsco Infrastructure de toegevoegde waarde van klanten door middel van access-, bekistings- en ondersteuningsoplossingen die aan de hoogste eisen voldoen. We zijn actief in 32 landen en leveren innovatieve oplossingen voor de bouwnijverheid, energiebedrijven, de procesindustrie en op het gebied van industrieel onderhoud.

Toepassingsspecifieke oplossingen

Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van de branche, waarmee ze klanten kunnen bijstaan. Wij bieden wereldwijd:

veilige oplossingen voor de bouw en industrieel onderhoud
bijzonder productieve, kosteneffectieve oplossingen
vakkennis op het gebied van planning en toepassing
7.600 medewerkers overal ter wereld stellen hun grondige kennis, deskundigheid en ervaring ter beschikking aan de klanten. Daarnaast heeft Harsco Infrastructure een productaanbod dat wereldwijd toonaangevend is en middelen waarmee aan de meest complexe projectvereisten volledig en nauwkeurig wordt voldaan.

Wereldwijde ervaring

Harsco Infrastructure ontstond toen drie Harsco-bedrijven met elk een eigen traditie samengingen: SGB en Hünnebeck in Europa, het Midden-Oosten en Verre Oosten en Patent in Amerika.

Samen beschikken we over ruim 300 jaar ervaring op onze vakgebieden. We hebben zeer uitgebreid ervaring opgedaan op bouwplaatsen en met industriële installaties. Daardoor kunnen we een breed spectrum aan diensten op maat aanbieden die perfect zijn afgestemd op de huidige vereisten van internationale klanten in de bouw en industrie.



» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids HelmondRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek









x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: