fbg.nl, sinds 1997


fbg steunt Chare.nl


Administratiekantoor Meenhuis VOF

  Biesterweg 10 (In de buurt)
  7608 ZA   Almelo
  Telefoon: 0546-873578
  Fax: 0546-491223

  Website:
  Email ons.


Wij zijn er om uw financiële administratie uit handen te nemen. Het opstellen van de belastingaangifte is vaak een tijdrovende en complexe aangelegenheid, zowel voor onderneming als particulier. Dus waarom zou u dat niet overlaten aan zeer ervaren professionals. Wij zijn sinds 1981 actief in deze branche en hebben in de Twentse regio een zeer divers klantenbestand opgebouwd. Zo helpt ons kantoor onder andere hoveniersbedrijven, kapsalons, autorijscholen, ICT-bedrijven, woninginrichting-bedrijven en veehouderijen.

Het voeren van een gedegen administratie wordt door de huidige fiscale regelgeving steeds complexer. Naast het op orde houden van uw boekhouding kunnen wij voor u de aangifte omzetbelasting, loon- en inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting opstellen en verzenden. Ook maken wij uw jaarrekeningen, prognoses en begrotingen. En dit alles tegen concurrerende prijzen.

Administratiekantoor Meenhuis is laagdrempelig en adviseert op maat. Bijvoorbeeld als de tijd gekomen is dat u overweegt uw bedrijf aan uw kinderen over te doen of er wellicht aan denkt de zaak te verkopen. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van juristen, accountants, advocaten, fiscalisten en arbeidsdeskundigen om bij zeer complexe vraagstukken tot een optimale advisering te komen.

Ons kantoor is deelnemer van het convenant Horizontaal Toezicht Ondernemingen (HTO) tussen Belastingdienst en NOAB. Dit convenant heeft tot doel dat de door ons aangeboden aangiften door de Belastingdienst zonder nader onderzoek voor akkoord worden bevonden.

Maak vrijblijvend een afspraak, wij zijn er voor ú.» Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met BizzDex.com


Plaatsgids AlmeloRestaurants in de buurtBedrijven om de hoek

x

Inloggen

Voer uw vermeldingsnummer en wachtwoord in: